Arkitektritat

Våra hus som vi bygger är framtagna i samarbete med en arkitekt efter hur vi vill att de ska se ut. När vi ritar upp husen så tar vi hänsyn till både utseende och funktion vi lämnar inget ute, vi går in på allt i detalj. Vi hjälper gärna till att rita upp erat drömhus eller projekt från skiss till färdiga bygglovshandlingar.

Ljust och rymligt

Så här kan det se ut när vi har varit med och planerat från tanke till färdigt resultat. Detta är från ett av våra projekt som vi byggt i egen regi för att sälja.
​​​​​​​
Här har vi valt material med omsorg vi har tänkt på allt från ljus till golv och färger. Vi jobbar mycket med detaljer som lyfter rummen utan att ta över.

Kök & golv

Vi hjälper gärna till att planera erat köksbyte då vi tycker om att vara med och hjälpa till att ta fram detaljer som lyfter ett kök.
​​​​​​​
Med väldigt enkla medel så kan man få ett helt annat intryck av ett kök från att vara väldigt enkelt till att se väldigt exklusivt ut. Ett golv kan göra väldigt mycket för intrycket av ett rum, vi hjälper hjärna till att ta fram olika förslag på golv som kan passa erat projekt.

Vi kan erbjuda allt från matta, parkett, massivträ, klinker eller Marmor mm.

Lerplattor - Tak

Taket är bland det viktigaste på en byggnad så det gäller att det utförs rätt.
Vi hjälper gärna till att ta fram vilken typ av tak som passar erat hus allt från lertegel, betongpannor, plåt, papp mm.